Πώς διευκολύνετε τους πελάτες σας

Οι πελάτες σας κάνουν γρήγορα κι εύκολα τις αγορές τους από εσάς. Πληρώνουν με εφάπαξ καταβολή, δόσεις ή μηνιαίες συνδρομές.

Γρήγορες αγορές

Με την υπηρεσία Eurobank Payment Link οι πελάτες σας μπορούν να ολοκληρώνουν την αγορά τους από εσάς εύκολα και γρήγορα:

  1. Κάνουν την παραγγελία τους σε εσάς τηλεφωνικά, με email ή από άλλο μέσο, π.χ. social media. Λαμβάνουν το link με το αίτημα πληρωμής σας.
  2. Επιλέγουν το link με το αίτημα πληρωμής. Αυτόματα μεταφέρονται στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της Eurobank.
  3. Συμπληρώνουν τα στοιχεία της κάρτας τους για να ολοκληρώσουν την πληρωμή τους. Λαμβάνουν νέο email που επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Εάν έχετε επιλέξει να στείλετε το link με το αίτημα πληρωμής μέσα από την πλατφόρμα ePOS της Eurobank, οι πελάτες σας μπορούν να ελέγξουν αναλυτικά τα στοιχεία της συναλλαγής (π.χ. ποσό, όνομα επιχείρησης, κωδικός παραγγελίας).

Δυνατότητα για εξόφληση με δόσεις

Δίνετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πληρώνουν με δόσεις για τις online αγορές τους από την επιχείρησή σας.

Ορίζετε τον αριθμό των δόσεων που παρέχετε στους πελάτες σας όταν δημιουργείτε το link με το αίτημα πληρωμής που τους στέλνετε.

Επαναλαμβανόμενες πληρωμές

Από το ίδιο link μπορείτε να ορίσετε επαναλαμβανόμενες πληρωμές για τους πελάτες σας, όπως για μηνιαία συνδρομή.

Δωρεάν χρήση της υπηρεσίας

Χωρίς επιπλέον χρέωση, οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν τις πληρωμές τους σε εσάς μέσα από την υπηρεσία Eurobank Payment Link.

Πηγή: eurobank.gr