Στα Έπιπλα Αποστόλου, προτεραιότητα μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών μας και των μελών της κοινότητας μας. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συμβάλλουμε στη μείωση της μετάδοσης του COVID-19 και θα θέλαμε να μοιραστούμε αυτό που κάνουμε για να είμαστε ασφαλείς.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούμε υπό την καθοδήγηση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Με γνώμονα τη διατήρηση του καταστήματος μας καθαρό για πελάτες, εφαρμόσαμε τώρα επιπλέον διαδικασίες απολύμανσης και καθαρισμού για το κατάστημα μας, το κέντρο διανομής και τα γραφεία μας.

Στα μέλη της ομάδας μας παρέχονται ενημερωμένες οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα υγιεινής των βέλτιστων πρακτικών, όπως η κοινωνική απομάκρυνση και το πλύσιμο των χεριών μεταξύ των αλληλεπιδράσεων και επιβλέπουμε για την τήρηση τους.

Γιατί ο καθαρισμός είναι πιο σημαντικός από ποτέ

Η καθαριότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα μας και των επισκεπτών μας. Αυτήν την περίοδο που κάνουμε προσπάθειες για τη μείωση της εξάπλωσης της νόσου, είναι ακόμη πιο σημαντική.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, είναι πιθανό κάποιος/α να προσβληθεί από τη νόσο COVID-19 αγγίζοντας μια μολυσμένη επιφάνεια, όπως ένα πόμολο πόρτας ή έναν διακόπτη φωτισμού, ενώ ο ιός μπορεί να επιβιώσει σε κάποιες επιφάνειες για αρκετές ώρες ή ακόμη και μέρες. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε τακτικά τις επιφάνειες που αγγίζουν συχνά οι επισκέπτες, ιδιαίτερα μετά την αναχώρηση και πριν από την άφιξη ενός επισκέπτη.

Η διαφορά μεταξύ απολύμανσης και καθαρισμό

Όσον αφορά την πρόληψη της εξάπλωσης των μικροβίων, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ καθαρισμού και απολύμανσης. Με τον καθαρισμό αφαιρούμε τα μικρόβια, τη βρομιά και τις ακαθαρσίες (όπως όταν χρησιμοποιείτε σφουγγάρι με σαπούνι για να καθαρίσετε μία εμφανώς βρόμικη επιφάνεια). Κατά την απολύμανση χρησιμοποιούμε χημικές ουσίες για να σκοτώσουμε τα μικρόβια (όπως όταν ψεκάζετε με διάλυμα χλωρίνης 1/10). Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο της μόλυνσης αν καθαρίζετε πρώτα και στη συνέχεια απολυμαίνετε.

Μην ξεχνάτε τους καναπέδες, τα χαλιά, τις κουρτίνες και άλλες απαλές, πορώδεις επιφάνειες.

Αφαιρέστε προσεκτικά τυχόν ορατές βρομιές και στη συνέχεια καθαρίστε με τα κατάλληλα καθαριστικά που ενδείκνυνται για αυτές τις επιφάνειες. Αν μπορείτε, πλύνετε τα αντικείμενα στο πλυντήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Φορέστε γάντια μίας χρήσης όσο καθαρίζετε.

Πετάξτε τα γάντια μετά από κάθε καθαρισμό. Φροντίστε να πλύνετε τα χέρια σας αμέσως αφού βγάλετε τα γάντια.

Μην επαναχρησιμοποιείτε πανιά από μικροΐνες, σφουγγαρίστρες και σφουγγάρια όταν καθαρίζετε τον χώρο σας και τα έπιπλα σας

Προμηθευτείτε προϊόντα μίας χρήσης που μπορείτε να πετάξετε μετά από κάθε καθαρισμό. Αν προτιμάτε να καθαρίζετε με επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα, πλύνετέ τα στο πλυντήριο στην υψηλότερη θερμοκρασία που θεωρείται κατάλληλη για το υλικό τους.

Για να διευκολύνετε τους επισκέπτες να διατηρούν υψηλό επίπεδο καθαριότητας και υγιεινής, φροντίστε να προμηθεύσετε τον χώρο σας με τις απαραίτητες παροχές και εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε επιπλέον παροχές. Όπως:

Αντιβακτηριδιακό υγρό απολύμανσης χεριών

Γάντια και μαντηλάκια μίας χρήσης

Σαπούνι χεριών

Χαρτοπετσέτες

Μαντηλάκια

 

Η ομάδα της Apostolou Furniture.

#menoumespiti  #apostoloufurniture