Έχεις αρχίσει να σχεδιάζεις τις αλλαγές που θα κάνεις στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου και ψάχνεις τα καλύτερα tricks διακόσμησης, για να έχεις πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα;
Στην συνέχεια θα βρεις όλα όσα δεν θα ήθελε ένας διακοσμητής να μάθεις!
1. Τοποθέτησε τους καθρέφτες στο κατάλληλο σημείο

Ποιο είναι το κατάλληλο σημείο; Οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να βρίσκονται στο κέντρο ενός τοίχου και σε ύψος περίπου 1.50 μέτρο. Αν τώρα το δωμάτιο σου είναι μικρό και θέλεις να το κάνεις να φαίνεται μεγαλύτερο, τοποθέτησε έναν καθρέφτη ακριβώς απέναντι από ένα παράθυρο για να αντανακλάται το φως στον χώρο.
2. Μέτρα το τραπέζι του φαγητού πριν το αγοράσεις

Όταν πας να αγοράσεις τραπέζι, φρόντισε να είναι ευρύτερο από 90 εκατοστά. Έτσι θα υπάρχει αρκετός χώρος για να μπορείς να φας με την παρέα σου, ακόμη και αν το κέντρο του είναι γεμάτο από τα φαγητά που έχεις ετοιμάσει. Αν πάλι ο χώρος σου είναι περιορισμένος για μια τέτοια επιλογή, μπορείς να διαλέξεις ένα στρόγγυλο τραπέζι.
3. Μην παίρνεις πολύ ψηλό τραπεζάκι σαλονιού

Επειδή πλέον στους περισσότερους καναπέδες το ύψος από τα καθίσματα είναι περίπου 50 εκατοστά, το ιδανικό ύψος για το τραπεζάκι του καφέ θα ήταν από 38 μέχρι και 50 εκατοστά ύψος, ώστε να μπορείς να κάθεσαι άνετα, εσύ και οι καλεσμένοι σου.
Όσο για την απόσταση που θα πρέπει να έχει από τον καναπέ είναι 45 εκατοστά, μιας και και έτσι θα υπάρχει αρκετός χώρος για να περάσεις ανάμεσα από τα έπιπλα, χωρίς όμως να χρειάζεται και να τεντωθείς.